903 νεκροί σήμερα!

(Από το ημερολόγιο μου.. Απλές σκέψεις...) 

903 νεκροί* σήμερα!

Μπορείτε να είστε περήφανοι πάλι κάποιοι! Μετά τον Χίτλερ, βρήκαμε νέο τρόπο και "με το γάντι" για την μαζική εξόντωση πληθυσμών (γιατί ποιος μπορεί να προβλέψει και να σταματήσει τους πνιγμούς στις θάλασσες). Αλλά εντάξει, μετανάστες είναι, δεν θεωρούνται και άνθρωποι! Στη χώρα τους δεν είχαν ζωή ή είχαν πόλεμο και κινδύνευαν με θάνατο έτσι κι αλλιώς... Στις άλλες χώρες περισσεύουν έτσι κι αλλιώς, οπότε ποια η διαφορά; Ας τους εξοντώσουμε μια ώρα αρχύτερα από το να πεθαίνουν όταν φτάσουν στη χώρα μας και να βρούμε και μπελά! (Αφήστε που δεν έχουμε τί να τους κάνουμε γιατί αν ξέραμε θα ήμασταν οργανωμένη χώρα) Σανίδα που μας χρειάζεται!!!

Ίσως θα έπρεπε η Ευρώπη εκτός από το να μας δίνει χρήματα για να τους στεγάζουμε (τα οποία τσεπώναμε μια χαρά τόσα χρόνια, χωρίς, βέβαια, να φροντίσουμε τους άστεγους και δεν λέγαμε τίποτα, όχι γιατί ήμασταν άνθρωποι, αλλά γιατί είχαμε ευημερία και κλέβαμε και τρώγαμε μια χαρά, ενώ τώρα ξαφνικά μας ενοχλούν οι μετανάστες!), να αντιδράσει στην τραγωδία των συνεχών πολέμων που έχουν ως αποτέλεσμα τη συρροή πληθυσμών με τους δουλεμπόρους και τους μαστροπούς να οργιάζουν και την χώρες να γίνονται "αποθήκες" ανθρώπων χωρίς να μπορούν να τους δώσουν τα εφόδια που έψαχναν για μία καλύτερη ζωή. (Κάτι παρόμοιο είπε και ο Τσίπρας πριν από λίγο, να μας έλεγε και πώς θα το κάνει καλά θα ήταν. Όχι ότι και που δηλώνει υπέρ των μεταναστών, τον αφήνουν ήσυχο! χαχαχα Πόσο γελοίοι είμαστε, τελικά μόνο να κατηγορούμε μάθαμε καλά σε αυτή τη ζωή!) Αλλά τι λέω.. Σε ποιους πολέμους να αντιδράσει η Ευρώπη; Σε αυτούς που η ίδια προκαλεί; Εμείς οι Ευρωπαίοι, πόσο τέλειοι είμαστε σε σχέση με τους "υπανάπτυκτους"! Ο ρατσισμός σε όλο του το μεγαλείο!

*900 νεκροί μετανάστες, μεταξύ τους 200 γυναίκες και 50 παιδιά, στη Μεσόγειο μετά τη βύθιση αλιευτικού. Μάλιστα, λέγεται ότι οι δουλέμποροι είχαν κλειδώσει τους περισσότερους μετανάστες στο αμπάρι.
Στη Ρόδο, το πρωί, προσάραξε ιστιοφόρο πολύ κοντά στην ακτή με αποτέλεσμα το θάνατο 3 μεταναστών, μεταξύ τους ένα παιδί.

You Might Also Like

0 σχόλια/comments