βιογραφικό για μένα

Σύντομο Βιογραφικό

12:50 μ.μ.Χριστίνα Γεωργαλλή

Χριστίνα Γεωργαλλή
Ψυχολόγος MSc
Λογοθεραπεύτρια (SLP)

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κω. 

Το 2010 εισήχθη στο Τμήμα Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Ηπείρου (Ιωάννινα) από το οποίο αποφοίτησε το 2014 με βαθμό Λίαν Καλώς. Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης εργάστηκε στο κέντρο αποκατάστασης «Ευεξία» στη Χαλκιδική, όπου αναλάμβανε κυρίως ενήλικες ασθενείς με διαταραχές επικοινωνίας και κατάποσης, ενώ εκπόνησε πτυχιακή έρευνα με αντικείμενο την δημιουργία πρωτοκόλλου αξιολόγησης διαταραχών επικοινωνίας και γνωστικών ελλειμμάτων ως επακόλουθο κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων. Μετά την απόκτηση του πτυχίου εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και ως ελεύθερος επαγγελματίας. Παρακολούθησε τις εξελίξεις στο αντικείμενο με συμμετοχές σε συνέδρια, πιστοποιήσεις μεθόδων και μετεκπαιδεύσεις σε ολιγόμηνα προγράμματα από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο την ψυχιατρική και (νευρο)ψυχολογία. Παράλληλα, αρθρογράφησε σε διαδικτυακές εφημερίδες και περιοδικά, μεταξύ των οποίων η εφημερίδα της «Κοινότητας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων». 

Από το Σεπτέμβρη του 2016 ζει μόνιμα στη Βρετανία. Το 2019 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ψυχολογία και τις νευροεπιστήμες, το οποίο επιτρέπει την αναγνώρισή της ως ψυχολόγος, με βαθμό αντίστοιχο του Λίαν Καλώς. Η μεταπτυχιακή της έρευνα είχε ως αντικείμενο την μελέτη ελλειμμάτων ακουστικής/γλωσσικής επεξεργασίας/αντίληψης με χρήση EEG (ΗΕΓ-ηλεκτροεγκεφαλογράφημα) σε ασθενείς με νόσο Alzheimer. Kατά τη διάρκεια των σπουδών της συνείσφερε στην επιστημονική ομάδα του ερευνητικού εργαστηρίου νευροαπεικονίσεων PΑCO στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. 

Είναι πιστοποιημένη στην παροχή πρώτων βοηθειών ψυχικής υγείας σε άτομα με αυτοκτονικό ιδεασμό, κρίσεις πανικού, κατάχρηση αλκοόλ ή/και ουσιών, άγχος, κατάθλιψη και ψύχωση, μεταξύ άλλων, από το NHS (National Health Service) Scotland. 

Είναι μέλος των BPS (Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων) και BNA (Βρετανικού Συλλόγου Νευροεπιστημών). 

Προσφέρει εθελοντική εργασία ως σύμβουλος/ψυχολόγος σε ευπαθείς νέους ηλικίας 14-19 καθώς και με τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε πρόσφυγες. 


*Τοποθεσία φωτογραφίας: East Quadrangle, University of Glasgow, Scotland, United Kingdom

You Might Also Like

0 σχόλια/comments

My instagram photos!

Instagram

Φορμα επικοινωνιας