Full width home advertisement


`

Ψυχολογία

Διατροφή

Σκέψεις και Απόψεις

Νέα Μου

Άλλα Ενδιαφέροντα Άρθρα

Post Page Advertisement [Top]

Βιογραφικό - Λίγα Λόγια για Μένα

Βιογραφικό - Λίγα Λόγια για Μένα
Χριστίνα Γεωργαλλή
Ψυχολόγος, MSc με ειδίκευση στη Γνωστική Νευροεπιστήμη, Life Coach, Λογοθεραπεύτρια (SLP)


Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κω. 

Το 2010 εισήχθη στο Τμήμα Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Ηπείρου (Ιωάννινα) από το οποίο αποφοίτησε το 2014 με βαθμό Λίαν Καλώς. Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης εργάστηκε στο κέντρο αποκατάστασης «Ευεξία» στη Χαλκιδική, όπου αναλάμβανε κυρίως ενήλικες ασθενείς με διαταραχές επικοινωνίας και κατάποσης, ενώ εκπόνησε πτυχιακή έρευνα με αντικείμενο την δημιουργία πρωτοκόλλου αξιολόγησης διαταραχών επικοινωνίας και γνωστικών ελλειμμάτων ως επακόλουθο κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων. Μετά την απόκτηση του πτυχίου εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και ως ελεύθερος επαγγελματίας. Παρακολούθησε τις εξελίξεις στο αντικείμενο με συμμετοχές σε συνέδρια, πιστοποιήσεις μεθόδων και μετεκπαιδεύσεις σε ολιγόμηνα προγράμματα από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο την ψυχιατρική και (νευρο)ψυχολογία. Παράλληλα, αρθρογράφησε σε διαδικτυακές εφημερίδες και περιοδικά, μεταξύ των οποίων η εφημερίδα της «Κοινότητας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων». 

Από το Σεπτέμβρη του 2016 ζει μόνιμα στη Βρετανία. Το 2019 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ψυχολογία και τις νευροεπιστήμες (Ειδίκευση στη Γνωστική Νευροεπιστήμη), το οποίο επιτρέπει την αναγνώρισή της ως ψυχολόγος, με βαθμό αντίστοιχο του Λίαν Καλώς. Η μεταπτυχιακή της έρευνα είχε ως αντικείμενο την μελέτη ελλειμμάτων ακουστικής/γλωσσικής επεξεργασίας/αντίληψης με χρήση EEG (ΗΕΓ-ηλεκτροεγκεφαλογράφημα) σε ασθενείς με νόσο Alzheimer. Kατά τη διάρκεια των σπουδών της συνείσφερε στην επιστημονική ομάδα του ερευνητικού εργαστηρίου νευροαπεικονίσεων PΑCO στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. 

Είναι Γενική Γραμματέας του Οργανισμού Women in Action με έδρα τη Σκοτία, παρέχοντας και συμβουλευτική υποστήριξη ως ψυχολόγος σε γυναίκες/ζευγάρια με θέματα κυρίως Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, αλλά και Αναπαραγωγής/Μητρότητας, Ενδοοικογενειακής Βίας ή Παρενόχλησης στον Εργασιακό χώρο. 

Είναι πιστοποιημένη Life Coach με πρόγραμμα 320 ωρών που φέρει Continuing Professional Development (CPD) πιστοποίηση στη Βρετανία και διατηρεί τη δική της ιστοσελίδα όπου παρέχει συνεδρίες συμβουλευτικής και επιμορφώσεις (The Psy Angles - www.thepsyangles.com). 

Είναι πιστοποιημένη στην παροχή πρώτων βοηθειών ψυχικής υγείας σε άτομα με αυτοκτονικό ιδεασμό, κρίσεις πανικού, κατάχρηση αλκοόλ ή/και ουσιών, άγχος, κατάθλιψη και ψύχωση, μεταξύ άλλων, από το NHS (National Health Service) Scotland.

Προσφέρει εθελοντική εργασία στον Οργανισμό Waverley Care ως σύμβουλος/ψυχολόγος σε φορείς του HIV ή/και για Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ), καθώς και σε ευπαθείς νέους ηλικίας 14-19 που αντιμετωπίζουν οικογενειακά προβλήματα (υγείας, φτώχειας, κατάχρησης αλκοόλ και ουσιών, κακοποίσης/αμέλειας) ώστε να πετύχουν τους στόχους τους, ενώ έχει διατελέσει εθελόντρια στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε πρόσφυγες 
(σχολικό/ακαδημαικό έτος 2018-2019). 

Είναι μέλος των BPS (Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων) και BNA (Βρετανικού Συλλόγου Νευροεπιστημών). 


*Τοποθεσία φωτογραφίας: East Quadrangle, University of Glasgow, Scotland, United Kingdom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]